Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 16-02-2018 - Beste Monique Santhagens,

    Ik heb de kralen ontvangen. Ze zien er...  lees meer
  • 09-02-2018 - Beste Monique,

    Heel hartelijk voor de prachtige (en extra!) kralen. Dat...  lees meer
  • 02-02-2018 - Goedemiddag Monique,
    Wij hebben heel lang en overal gezocht naar kralen...  lees meer
Plaats een bericht

Links voor bijzondere mensen en zaken

Lieve lezer,

Vaak wordt mij gevraagd, door de meest uiteenlopende bedrijven en bedrijfjes. of ik hun link op mijn site wil plaatsen, Dat doe ik niet zomaar, want ik wil geen eindeloze reeksen van links binnen deze website. Mijn criterium is dat ik zelf `iets heb` met de persoon of met het bedrijf waar het om gaat.

Hieronder dus het begin van een lijst met links naar websites die voor mij persoonlijk iets te betekenen hebben (en die over het algemeen niéts met kralen of sieraden te maken hebben :-))

 

www.flordeamor.nl Flor de Amor is een muziekgroep die Zuid-Amerikaanse en Cubaanse muziek brengt, van heel swingend tot gevoelige ballads. Sandra Coelers is lead-zangeres en zingt vol emotie met een prachtig stemgeluid, het is werkelijk ongelooflijk! Afhankelijk van hoe groot uw feest is, kan de groep uit 2 tot 4 personen bestaan. Grote klasse, gewoon boeken, u zult hier geen spijt van krijgen!!

 

www.dotsandstripes.nl Een fotografenduo (Caroline Welsing en Ingrid Bussemakers) dat mijn bruiloft op zeer professionele wijze heeft gefotografeerd, én dat zóóó ontzettend plezierig in de omgang was! Vantevoren, tijdens de dag maar ook daarna met de hele afhandeling van aflevering van de foto`s en het maken van een prachtig boek! Absolute aanrader!!

 

www.restaurantdekas.nl Restaurant De Kas is een toprestaurant in Park Frankendael in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Er is geen menukaart om te kiezen, de gasten krijgen wat de chef heeft bedacht voor die dag (waarbij er natuurlijk toch rekening met speciale wensen gehouden kan worden). Het eten wordt op biologische wijze gekweekt op eigen landerijen van het restaurant in de Beemster, de kruiden groeien in de tuin en kweekkas bij het restaurant, en met regelmaat kunt u de koks met een mandje door de tuin zien gaan om verse kruiden te plukken. Ik ken het restaurant m.n. van de lunch, en geniet altijd met volle teugen van de rust (je kunt er uren over doen), van de vriendelijkheid van het personeel en natuurlijk vooral van de bijzondere dingen die elke keer anders zijn, en elke keer weer geweldig! Reserveren is aan te raden, zeker voor het diner.

Leuk detail is nog dat mijn echtgenoot Edwin Santhagens de tuin van het restaurant heeft ontworpen, net zoals het park Frankendael waar het restaurant in staat. Bent u daarin geïnteresseerd kijk dan op http://www.santenco.nl/index.php?page=park-frankendael2&foto=Foto_1  

 

www.devogelbon.nl Petra Roest is kunstenares/lerares tekenen en schilderen én uitvindster van De Vogelbon. Wat is de Vogelbon? Het is een cadeaubon (aanschafprijs 40 euro) die recht geeft op het laten schilderen van een vogel ergens in je huis: op een lichtknopje, op de deurpost, op de rand van een spiegel, etc. Petra komt langs en schildert de vogel die je graag geschilderd wilt hebben. Ik heb er zelf 2 in huis en denk dat het daar niet bij zal blijven; de vogelschilderingen zijn bijzonder en mooi, én het is heel gezellig om Petra over de vloer te hebben :-). De Vogelbon, leuk om te krijgen of om te geven!