Mevrouw Van Ommeren-kettingen

Wat zijn dat eigenlijk, Mevrouw Van Ommeren-kettingen?

Om die vraag te kunnen beantwoorden, moeten we terug naar het begin van Atelier Van Ommeren, waar toen als zodanig nog geen sprake van was.  In januari 2007 begon ik, met de bescheiden kralenverzameling die ik toen had, hele lange kettingen te maken. Kettingen van kralen in allerlei vormen en maten, maar altijd in één kleurnuance. Deze kettingen hadden veelal geen slot, maar konden toch twee, drie en soms vier keer om de hals worden gedragen. Ik vond ze geweldig en gaf er een aantal cadeau aan mensen in mijn omgeving. Aangezien Mevrouw Van Ommeren mijn alter ego is, werden deze kettingen al snel Mevrouw Van Ommeren's (MVO's) genoemd....

Het grappige is dat kralenvriendinnen die erdoor geïnspireerd raakten, ook MVO's gingen maken, maar toch zijn deze altijd anders uitgevallen dan de MVO's van de échte Mevrouw Van Ommeren.

Dus:  alleen via deze site verkrijgbaar: de échte Mevrouw Van Ommeren-kettingen!

Op verzoek is het ook mogelijk een MVO speciaal voor u te maken. Als u dat wilt, dan kunt u mij een mailtje sturen waarin u uw wensen kenbaar maakt. Ik neem dan contact met u op. Er zijn hele lange MVO's met grote tot hele kleine kralen erin, (dat zijn de oorspronkelijke), maar ik maak tegenwoordig ook MVO's die korter zijn en met kralen die wat kleiner zijn.

 • Lange Mevrouw Van Ommeren in rood (MVO-03)
  Lange Mevrouw Van Ommeren in rood (MVO-03)

  Zeer lange ketting van glaskralen in rode nuances in de typische Mevrouw Van Ommeren-stijl. De ketting bestaat uit vele soorten en maten glaskralen: silverfoil, facet, crackle, vierkant, rond, twist, etc. en heeft een metalen…

  € 62,50
 • Mevrouw Van Ommeren in blauwnuances (MVO-06)
  Mevrouw Van Ommeren in blauwnuances (MVO-06)

  Ketting in (licht) blauwe tinten in de typische Mevrouw Van Ommeren-stijl. De ketting bestaat uit vele soorten en maten glaskralen: silverfoil, facet, crackle, vierkant, rond, twist, etc.

  Lengte: ca. 190 cm. De ketting kan twee,…

  € 60,00
 • Korte Mevrouw Van Ommeren in bruin (MVO-01)
  Korte Mevrouw Van Ommeren in bruin (MVO-01)

  Deze ketting in bruintinten in de typische Mevrouw Van Ommeren-stijl is verkocht, maar op verzoek kan een soortgelijke ketting worden gemaakt. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar ateliervanommeren@live.nl.

  De ketting bestaat…

 • Mevrouw Van Ommeren in zeegroen (MVO-05)
  Mevrouw Van Ommeren in zeegroen (MVO-05)

  Middellange MVO in bijzondere zeegroene nuances.

  Deze ketting is verkocht, maar op verzoek kan een soortgelijke ketting voor u worden gemaakt. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar ateliervanommeren@live.nl.

 • Mevrouw Van Ommeren in aqua-nuances (MVO-04)
  Mevrouw Van Ommeren in aqua-nuances (MVO-04)

  Deze ketting in aqua-nuances in de typische Mevrouw Van Ommeren-stijl is verkocht, maar op verzoek kan een soortgelijke ketting worden gemaakt. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar ateliervanommeren@live.nl.

  De ketting…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 Atelier Van Ommeren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel