Op thema

Op dit moment zijn in de maak winecharmsetjes in de volle luxe uitvoering met diverse soorten bedels: verjaardagsstaart, golfattributen, baby-attributen, speelkaarten en tenslotte zonnehoedjes. Als deze series klaar zijn, volgen er series met andere onderwerpen.

Heeft u wensen qua bedel of kleur? Laat het me weten, misschien kan ik een setje samenstellen geheel volgens uw wensen :-)

 

 • Kerst-winecharms in kerstkleuren (WCT-011)
  Kerst-winecharms in kerstkleuren (WCT-011)

  Set van 4 winecharms in kerstkleuren. De 6 mm glaspareltjes geven de kleur aan (rood, wit, donkergroen, goud) en worden afgewisseld met 4 mm stardustkralen. In het midden hangt een zilverkleurige kerstboombedel. Heel mooi…

  € 10,00
 • Kerst-winecharms in rose-paars nuances (WCT-010)
  Kerst-winecharms in rose-paars nuances (WCT-010)

  Set van 4 winecharms in rose-paarsnuances. De 6 mm glaspareltjes geven de kleur aan (paars, aubergine, felrose en zachtrose) en worden afgewisseld met 4 mm stardustkralen. In het midden hangt een zilverkleurige kerstboombedel.…

  € 10,00
 • Kerst-winecharms in chique kleurstelling (WCT-013)
  Kerst-winecharms in chique kleurstelling (WCT-013)

  Set van 4 winecharms in chique kleurstelling. De 6 mm glaspareltjes geven de kleur aan (olijfgroen, donkerbruin, beige en zacht-oranje (in werkelijkheid minder fel dan op foto) en worden afgewisseld met 4 mm stardustkralen. In het…

  € 10,00
 • Kerst-winecharms in blauw-groen nuances (WCT-012)
  Kerst-winecharms in blauw-groen nuances (WCT-012)

  Set van 4 winecharms in blauw-groennuances. De 6 mm glaspareltjes geven de kleur aan (lichtblauw, donkerblauw, groen, petrol) en worden afgewisseld met 4 mm stardustkralen. In het midden hangt een zilverkleurige kerstboombedel.…

  € 10,00
 • Winecharms met Cupido`s (WCT-009)
  Winecharms met Cupido`s (WCT-009)

  Winecharms in een luxe glaskralenmix in sprekende kleuren (rood, aqua, groen en paars/rose en oranje) met metalen kralen en een bedel van metaal in de vorm van een Cupido, klaar om zijn pijl af te schieten.... De set bestaat uit…

  € 14,50
 • Winecharms met klavertjes vier (WCT-008)
  Winecharms met klavertjes vier (WCT-008)

  Winecharms in een luxe glaskralenmix in sprekende kleuren (rood, aqua, groen, paars/rose en topaz) met metalen kralen en een bedel van metaal in de vorm van een klavertje vier. De set bestaat uit vijf stuks.

  Dit is écht een heel…

  € 14,50
 • Winecharms in felle kleuren, met hartjes (WCT-007)
  Winecharms in felle kleuren, met hartjes (WCT-007)

  Winecharms in een luxe glaskralenmix in sprekende kleuren (oranje, aqua, lichtgroen en paars/rose) met metalen kralen en een bedel van bewerkt metaal in de vorm van een hartje.

  Een leuke set winecharms, en een prachtcadeau voor…

  € 11,50
 • Winecharms in zachte pasteltinten, met hartjes (WCT-006)
  Winecharms in zachte pasteltinten, met hartjes (WCT-006)

  Winecharms in een luxe glaskralenmix in zachte pasteltinten (lichtgroen, lichtblauw, zachtrose en zalmrose) met metalen kralen en een bedel van bewerkt metaal in de vorm van een hartje.

  Een prachtige set winecharms, ingetogen en…

  € 11,50
 • Zee en zeilen (WCT-01)
  Zee en zeilen (WCT-01)

  Deze set winecharms is VERKOCHT. Het is echter mogelijk een soortgelijke gemengde set te bestellen, of een set met zeilboten, of ankers, of visjes. U kunt me een mail sturen met uw wensen en er wordt speciaal voor u een set…

 • Pasen: 6 paaseitjes (WCT-02)
  Pasen: 6 paaseitjes (WCT-02)

  Set van 6 winecharms waarbij de paasei-bedel overal hetzelfde is maar de kleur aangeeft van wie het glas is. De kleuren zijn donkerblauw, beige-goud, bordeauxrood, groen, lila en zilvergrijs.

  Leuk ook voor bij het paas-ontbijt,…

  € 14,50
 • Pasen: 4 geel-witte paaskuikentjes (WCT-03)
  Pasen: 4 geel-witte paaskuikentjes (WCT-03)

  Set van 4 winecharms waarbij het kuiken-bedeltje overal hetzelfde is maar de kleur aangeeft van wie het glas is. De kleuren zijn groen, lila, rood en wit.

  Leuk ook voor bij het paas-ontbijt, om de voet van uw glaasje vruchtensap.…

  € 10,00
 • Pasen: 4 paaseitjes (WCT-04)
  Pasen: 4 paaseitjes (WCT-04)

  Set van 4 winecharms waarbij de paasei-bedel overal hetzelfde is maar de kleur aangeeft van wie het glas is. De kleuren zijn donkerblauw, groen, lila en zilvergrijs.

  Leuk ook voor bij het paas-ontbijt, om de voet van uw glaasje…

  € 10,00
 • Pasen: 6 gele paaskuikentjes (WCT-05)
  Pasen: 6 gele paaskuikentjes (WCT-05)

  Set van 6 winecharms waarbij het gele kuiken-bedeltje overal hetzelfde is maar de kleur van de glaspareltjes aangeeft van wie het glas is. De kleuren zijn groen, lila, peach, wit, rood en aqua.

  Leuk ook voor bij het paas-ontbijt,…

  € 14,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 Atelier Van Ommeren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel