Wine-charms

U kent het vast wel, op een feestje, of bij een borrel of diner met meerdere mensen: Wat was nu ook alweer mijn glas?

Om dat probleem uit de wereld te helpen zijn de winecharms uitgevonden: metalen ringetjes met kralen eraan geregen. Die ringetjes haakt u om de voet van uw wijnglas. Elke winecharm is anders zodat u precies kunt zien welk glas van u is. Of van uw broer, uw vriendin, uw oud-oom of van elke andere persoon met wie u een glas wijn drinkt. De winecharms kunnen verschillen in kleur, maar het kan ook zijn dat de verschillende bedeltjes aangeven van wie het glas is.

Op de website van Atelier Van Ommeren vindt u twee soorten winecharms: de 'gewone' en de winecharms met een thema, zoals feest, sport, tuinieren, kerst, liefde en de zee. Ook zijn er geluks-charms, kindercharms en geboortecharms.

De winecharms kunnen trouwens ook heel goed hangen aan het oortje van een kopje of mok. Dat doe ik zelf ook als ik met meerdere mensen thee drink uit witte mokken. En echt, het werkt als een tierelier :-)

De kindercharms zijn ook heel geschikt voor een kinderfeestje. En als de kinderen na afloop hun kindercharm mee naar huis mogen nemen is succes absoluut verzekerd!!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 Atelier Van Ommeren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel